Parimad pontšikud ja sõõrikud (doughnuts)

Liilia
Postitusi: 431
Abikokk
2011-01-13 20:57:38
eile oli siis suur pontšikupäev :D

Köögitoimkond

Maritar
Postitusi: 8
Kokaõpilane
2011-01-27 10:38:16
Kas keegi on pontšikuid fritüüriga ka teinud? Kas siis lihtsalt ei lase seda metallresti sisse vaid panna pontšikud sinna õlisse vabalt hulpima?
Liisi
Postitusi: 955
Abikokk
2011-01-27 22:29:27
Moosipallid ja Nami-Nami retsepti järgi kohupiimapontšikud.

Liisi Blogi

Pisi-Pisi
Postitusi: 258
Abikokk
2011-02-12 23:54:26
Minu tehtud pontšikud: Retsept Maalehe lisa Targu Talitast 27. jaanuar 2011

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2011-03-09 19:34:08
Lugesin Lara Ferroni blogist, et söörikute paremaks säilimiseks, et pehmemad püsiksid, võiks panna tainasse sojajahu. Umbes 6g-8g sojajahu segada 300g-400g tavajahuga. Ei ole proovinud, ei tea kas Eestis üldse sojajahu on, aga mõtlesin, et võiks ära märkida. Teadupärast on Lara pontšikuraamatu autor.

Zap*

Tziiki
Postitusi: 801
Abikokk
2011-03-09 20:59:20
Zapxpxau:
Lugesin Lara Ferroni blogist, et söörikute paremaks säilimiseks, et pehmemad püsiksid, võiks panna tainasse sojajahu. Umbes 6g-8g sojajahu segada 300g-400g tavajahuga. Ei ole proovinud, ei tea kas Eestis üldse sojajahu on, aga mõtlesin, et võiks ära märkida. Teadupärast on Lara pontšikuraamatu autor.
Sojajahu olen mina nt ökopoes näinud, nii et peaks täitsa saadaval olema :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Frieda
Postitusi: 309
Abikokk
2011-04-03 16:03:27
Katsusin jõudu nõukaaegse pontšikudosaatoriga :) Tulemuseks oli veidike peaaegu korrektseid sõõrikuid ja hulganisti freeform variante. :P Aga vähemalt oli mul äärmiselt lõbus.

Söömine on ainus töö, mis toidab

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >