Šokolaadi-avokaadokreem

Imelihtne avokaadokreem koosneb vaid kolmest komponendist! Kreem on väga intensiivse maitsega, nii et serveeri seda väikeste portsjonitena.

NB! Vegan-versiooni jaoks kasuta magustamiseks vahtrasiirupit. Kui soovid magustajaid vältida, võid mee või vahtrasiirupi asendada nt nelja-viie hästi pehme kuivatatud datliga (siis sobib ka toortoidulistele).

Kogus
kümnele kuni kaheteistkümnele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 sl head mett või vahtrasiirupit

2 suurt küpset avokaadot

1 dl toorkakaod

1 tl vanilliekstrakti või -pastat

näpuotsaga meresoola

Valmistamine

Pane tükeldatud avokaado viljaliha, kakaopulber ja mesi või vahtrasiirup miksrianumasse. Püreesta kann- või nuimiksriga ühtlaseks - vajadusel lisa tilk vett.

Pane serveerimiskaussi või portsjonlusikatele ja serveeri kas kohe või hoia serveerimiseni jahedas.

Inspiratsioon mh siit.

LISA KOMMENTAAR