Prantsuse küüslaugukala

Lihtne prantsuse kalaroog, mis valmib poole tunniga.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500 g kalafileed - nt

turska vms

1 dl kuiva valget veini

4 sl oliiviõli

0.5 dl riivsaia

0.5 dl hakitud peterselli

0.5 tl soola

2 purustatud küüslauguküünt

Serveerimiseks:

võis praetud spinatit

keedetud kartulit

Valmistamine

Laota kalafileed võitatud ahjuvormi, kalla peale vein.

Sega õli, riivsai, petersell, sool ja küüslauk ning määri segu kalale.

Küpseta 225kraadise ahju keskosas 20-25 minutit.

Serveeri võis praetud spinati ning keedetud kartulitega.

Loe veel:

Rootsi Arla retsept. Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Zoozi
postitatud 23.12.2008 20:17

Lihtne ja kerge. Teen seda päris tihti, meie perele meeldib :)