Parma sink meloniga

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 sl palsamiäädikat

6 sl külmpressitud oliiviõli

1 seemnetest puhastatud cantaloupe melon

12 paberõhukest viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

Kaunistuseks:

väike peotäis rukolat e. põld-võõrkapsast või basiilikut või siledalehist peterselli

Valmistamine

Valmista esmalt kaste: klopi palsamäädikas ja oliiviõli vispliga ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga.
Lõika melon viiludeks ja eemalda koor.

Laota igale taldrikule 2 viilu sinki ja paar meloniviilu. Kaunista värskete ürtidega, enne serveerimist nirista peale kastet.

Retsept on pärit brittide Safeway kauplusteketi retseptivihikust (Parma ham and melon). Pildi tegi KOOGI KATA.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 18.05.2010 16:54

Klassikaline kombinatsioon. Basiilik sobis eelroa juurde suurepäraselt.

Hexy
postitatud 27.08.2014 00:13

Supper hea salat! Mulle sattus mõnusalt magus cantaloupe melon, mis tegi salati eriti heaks. Kaunistuseks kasutasin rukolat.