Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

(Romaani) lillkapsas tahiinikastmega vegetaarroog kiirtoit

See roog jääb väga maitsev nii tavalise kui ka Romaani lillkapsa ehk püramiidkapsaga. 

neljale

Kuumuta potis vesi keemiseni, maitsesta julgelt soolaga. Murra (romaani) lillkapsas õisikuteks, pane õisikud potti ja keeda neid 5-7 minutit, kuni õisikud on peaaegu küpsed. 

Nõruta, soovi korral jahuta kiiresti jooksva külma vee all ja nõruta uuesti hoolega. 

Sega kausis tahiini, sool, sidrunimahl ja vürtsköömned kahvli või vispli abil omavahel. Nirista tilkhaaval juurde oliiviõli, kuni saad kena "majoneesi". Sega tahiinikaste lillkapsaõisikute hulka. Tõsta (romaani) lillkapsas serveerimiskaussi, puista peale röstitud seesamiseemned ning kooritud kanepiseemned. 

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Keetmine/kuumutamine
  • Aedviljaroad
  • Gluteenivaba
  • LCHF e süsivesikutevaene
  • Paleo
  • Vegan-toidud


Kommentaarid:

(1.04.2014 22:29:48)
Ma olen seda nüüd viimase 2 nd jooksul teinud kolm korda, nii tavalise lillkapsaga kui ka püramiidkapsa ehk romaani lillkapsaga. VÄGA maitseb!
Pille

Kommenteeri