Spinat valgete ubadega

Kui pakud kõrvale praetud või pošeeritud muna, saad toitva vegetaarse roa. Samuti sobib see hästi küpsetatud kala või sealiha kõrvale. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

2 sl oliiviõli

2 sl piiniaseemneid

1 suur viilutatud küüslauguküüs

400 g purk konservitud valgeid väikeseid ube (nt cannellini)

450 g värsket spinatit

15 basiilikulehte

1 sl riivitud sidrunikoort

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta suuur praepann mõõdukal kuumusel. Lisa oliiviõli, piiniaseemned ning viilutatud küüslauk. Kuumuta 1-2 minutit, kuni küüslauk ja piiniaseemned on kuldsed ja aromaatsed. Lisa kurnatud oad ning kuumuta läbi (umbes minut aega). 

Lisa spinat ja 0,25 tl soola. Kuumuta, aeg-ajalt spinatit segades, umbes 2 minutit, kuni spinat närtsib. Võta pann tulelt, sega juurde basiilikulehed, riivitud sidrunikoor. Maitsesta musta pipraga, vajadusel lisa ka soola. Nirista peale oliiviõli ja serveeri. 

Loe veel:

Allikas: Fine Cooking

LISA KOMMENTAAR