Tai kollane karripasta

Sobib erinevate Tai köögist pärit roogade maitsestamiseks.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

3 väikest kollast või oranži tšillikauna

3 suurt küüslauguküünt

4 pesa- ehk šalottsibulat

3 tl jahvatatud kollajuurt ehk kurkumit

1 tl soola

12-15 tera musta pipart

1 sidrunhein (ainult valge osa)

2.5 cm jupp ingverijuurt

Valmistamine

Lõika tšillikaunad, sibulad, küüslauguküüned, sidrunhein (ainult valge osa) ja ingverijuur väiksemateks tükkideks.

Pane kõik ained köögikombaini või kannmikserisse ning peenesta ühtlaseks pastaks.

Nipid ja soovitused:

Retsept on raamatust "Curries: 40 authentic curry recipes from around the world" (Marks & Spencer,

LISA KOMMENTAAR