Tatrapuder rukolaga

Toekas hommikusöök tatrasõpradele.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
40 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

3 dl tatratangu

8 dl vett

paar peotäit rukolat e. põld-võõrkapsast

külmpressitud kõrvitsaseemneõli või oliiviõli

soola

Valmistamine

Pese tatar ja nõruta hoolikalt. Kuumuta pestud tatart poti põhjas väheses õlis 3-4 minutit. 

Lisa vesi, maitsesta vähese soolaga ja hauta puder kaane all tasasel tulel pehmeks (umbes 30 minutit). Maitsesta vajadusel uuesti soolaga ja sega hulka tükkideks rebitud rukolalehed.

Tõsta puder taldrikutele, nirista peale õli. Soovi korral puista roale praetud peekonit.

Retsept on mugandatud Lia Virkuse ja Pille Endeni raamatust "Suvetoidud" (100 rooga, 2010).

LISA KOMMENTAAR