Makaronid tomatite, feta ja tilliga

Lihtne 'salsa cruda à la Grecqu,' mille õnnestumiseks tuleb kasutada isekasvatatud küpseid tomateid :)

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg küpset tomatit

2.5 dl hakitud talisibulat (ainult valge ja heleroheline osa)

200 g fetajuustu

6 sl hakitud värsket peterselli

hakitud värsket tilli

4 sl külmpressitud oliiviõli

350 g penne makarone

soola ja musta pipart

Valmistamine

Koori tomatid, poolita, eemalda seemned ja lõika viljaliha kuubikuteks. Sega esimesed 6 retseptis loetletud komponenti suures kausis.

Keeda makaronid suures potis al dente. Nõruta ja lisa tomatisegule. Sega, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri kohe.


Retsept on USA ajakirjast Bon Appétit (August 2002, Greek-style penne with fresh tomatoes, feta, and dill). Pildi tegi KOOGI KATA.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 31.07.2010 13:30

Väga lihtne ja maitsev. Tegin kogusest poole ja sellest piisas ilusasti kolmele õhtusöögiks.