Keedetud maisitõlvikud

Serveeri keedetud maisitõlvikuid näiteks või ja soolaga.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Lisategevused

Koostisosad

1-2 maisitõlvikut sööja kohta

võid

soola

Valmistamine

Eemalda tõlvikutelt lehed ja kõik nende alla jäävad kiud.

Aja vesi suures potis keema. Pane tõlvikud keevasse vette, kata kaanega, lase uuesti keema tõusta ja keeda 3-5 minutit, mitte kauem.

Tõsta tõlvikud potist välja ja serveeri kuumalt koos maisile sulama tõstetud võitükikeste ja soolaga. Võid kasutada ka erinevaid maitsevõisid või keeta tõlvikuid 1-2 minutit ja seejärel praadida koos või ja maitseainetega.

Loe maisitõlvikute keetmisest-küpsetamisest täpsemalt siit

Retsepti koostas ja pilti tegi Merilin.

LISA KOMMENTAAR

Merilin
postitatud 30.07.2016 21:28

Lihtne ja maitsev!

magnus kleesmann
postitatud 14.09.2018 22:03

hea retsept