Mustikad feta ja mündiga

Ahvatlev salat, mis sobib nii iseseisvaks eineks kui ka nt lisandiks grillitud lambakarree juurde.

Tore vaheldus suvistele feta-arbuusisalatitele :)

 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

mustikaid

värskeid mündilehti (rebi suuremad lehed katki)

fetajuustu

hästi kvaliteetset külmpressitud oliiviõli

meresoolahelbeid

purustatud musta pipart

Valmistamine

Jaota mustikad madalate serveerimiskausside vahel, puista peale mündilehed ning seejärel murenda peale fetajuust.

Nirista igale portsjonile umbes teelusikatäis külmpressitud oliiviõli, siis maitsesta meresoolahelveste ja purustatud musta pipraga.  

Allikas: Mindy Fox'i raamat "Salads: beyond the bowl", mugandatud. Imeilusaid pilte näete siin ja siin.

LISA KOMMENTAAR