Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Makaroni-piimasupp vegetaarroog kiirtoit

Tõeline lapsepõlveklassika. Ma polnud seda vist kunagi ise teinud, aga 10-aastase õepoja nõudmisel oli see meil ühel oktoobriõhtul laua peal.

neljale
Kuumuta potis vesi keemiseni, lisa sool ning makaronid. Keeda 5-7 minutit, kuni makaronid on peaaegu pehmed.
Lisa piim, sega läbi ja kuumuta veel paar minutit, kuni makaronid on valmis.
Maitsesta supp suhkruga, sega juurde või ja serveeri.

Kasutasin Manni sarvekese-makarone.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Keetmine/kuumutamine
  • Supid
  • Makaroniroad
  • Eesti
20 minutit


Kommentaarid:

(30.08.2012 16:31:50)
Ma olen küll vist täitsa eilane, kuid kas vett vahepeal ära ei valatagi ?
Ariina
(31.08.2012 8:45:15)
Ariina, vett ei pea tõesti ära valama. Suur osa veest imendub ju makaronide sisse ja kui piim juurde panna, siis saab kuskil liitri supileent pärast!
Pille
(31.08.2012 16:08:08)
:D Ma valasin ikka vee ära ja tuli ka päris hea. No ei jaksanud su vastust oodata ja vee ära valamine tundus palju loogilisem :P
Ariina
(8.11.2012 16:37:24)
ma tegin ka seda.
mari
(21.03.2013 11:50:04)
Arvan, et see makaroni maitsega vesi annab supile just parema meki! :)
Lii
(6.08.2013 20:47:23)
Vett jah ei valata ära, siis tulebki õige kodune maitse, ma mäletan kuidas minu vanaema ,pani suppile juurde võid ja kaneeli ,vot see oli hea piimasupp :D
Hanna-M
(5.01.2014 17:27:37)
Väga maitsev. Läheb kindlasti kordamisele. Suhkrut ma ei lisanud. Sõime koos kiluvõileibadega.
Mia
(8.09.2014 19:56:52)
Tegin seda piimasuppi ja tuli väga hea.
karmen
(19.09.2014 13:52:45)
See supp on meil pea iga nädalavahetus lastel hommikusöök, ühele lisan suhkurt, teisele kaneeli lisaks võile. Mina pole vett kunagi ära valanud. Eelistavad pannkookidele :)
Cora

Kommenteeri