Grillitud kanafileed tomati ja juustuga

Pitsat meenutava kattega kanafileed peaks meeldima ka lastele. Algretseptis oli kasutatud Cheddari juustu, aga sobivad ka meie riivitud juustud. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

4 väiksemat kanafileed

2 sl oliiviõli

4 tl pestot

100 g riivitud (Cheddari) juustu

8 kirsstomatit

soola ja musta pipart

Valmistamine

Kuumuta grillahi hästi tuliseks.

Lõika kanafileed kaheks-kolmeks lõiguks (nn eskalopiks). Pane kanafileelõigud kahe toidukiletüki vahele ja tambi tainarulliga veidi õhemaks. Maitsesta mõlemalt poolt kergelt soola-pipraga. 

Kuumuta praepannil õli, lisa kanafileelõigud ja prae 2 minutit ühelt, siis 2 minutit teiselt poolt.

Samal ajal sega juust ja tomatid.

Määri igale kanafileele teelusikatäis pestot, siis tõsta peale tomati-juustusegu.

Pane kuuma grillahju paariks minutiks, kuni juust on sulanud.

Serveeri värske salatiga.

Loe veel:

Retsept ilmus briti ajakirja BBC Good Food retseptivihikus "Fresh family food" (Pizza chicken melts). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Gea
postitatud 11.06.2010 08:25

Kiirelt ja lihtsalt valmistatav ja näeb nägus välja.

Maret
postitatud 19.10.2011 10:07

Tasub tegemist. Väga maitsev ja lihtne teha.

Pille
postitatud 09.06.2024 09:55

Ma olen 2013. aastal ka pildi teinud: