Suvikõrvitsasalat, itaaliapäraselt

Kasuta kindlasti värsket ja veel krõmpsuvat suvikõrvitsat selle salati tegemiseks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

saledamaid suvikõrvitsaid

külmpressitud oliiviõli

sidrunimahla

soola ja musta pipart

parmesani

rukolalehti

Valmistamine

Pese suvikõrvits ning lõika terava noa või köögimandoliiniga hästi õhukesteks viiludeks. Laota ühekordse kihina vaagnale, nii et servad oleksid kohakuti.

Nirista peale oliiviõli ning sidrunimahla, maitsesta soola-pipraga, puista peale põld-võõrkapsalehti ning parmesanilaaste.

Serveeri kohe.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Evelin T @ FB
postitatud 31.07.2012 14:06

Proovisin, imehõrk tuli välja :) Aitähh!

Ene
postitatud 31.07.2012 16:23

suurepärane salat.

Evelin H
postitatud 02.05.2016 20:20

Väga mõnus ja maitsev suvine eine :)