Kukeseene-bruschetta

e. krõbedad praesaiad praetud kukeseentega. Kesksuvine mõnus suupiste klaasi õlle, maitsevee või valge veini kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

8 viilu saia või leiba

praadimiseks võid ja oliiviõli

Kukeseenekate:

praadimiseks oliiviõli ja võid

1 väike (punane) sibul

250 g väikeseid kukeseeni

1 väike küüslauguküüs

hakitud värsket tilli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Puhasta kukeseened, vajadusel lõika veidi väiksemateks tükkideks. 

Prae sibul väheses õli-võisegus klaasjaks, lisa tükeldatud kukeseened ja kuumuta paar minutit. Lisa hakitud küüslauk, maitsesta soola ja pipraga. Sega juurde hakitud till.

Prae saiaviilud või-õlisegus kuldseks. Tõsta peale seenesegu, puista peale meresoolahelbeid ja serveeri.

Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 12.08.2010 21:18

supper suutäis

Tiramiiiisu
postitatud 01.09.2010 09:48

Väga maitsev suupiste!

Pille
postitatud 05.10.2023 20:46

Minu pilt aastast 2010: