Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Krõmpsuv porgandi-maapähklisalat vegetaarroog kiirtoit

Lihtne porganditoorsalat, kus maapähklid lisavad veidi põnevust.

neljale

Koori porgandid ja lõika umbes 5 mm paksusteks tikkudeks (mina kasutasin köögikombaini kandilist ribalõikurit). Pane klaasikaussi ning seejärel 90 sekundiks mikroahju täisvõimsusele - see teeb porgandid veidi pehmemaks. 

Sega kuumutatud porganditele juurde oliivi- ja seesamiõli, maitsesta sidrunimahlaga ning lisa hakitud petersell. 

* Kui mikroahju kasutada ei taha, siis võid porgandeid oliiviõlis paar minutit kuumutada või teha lihtsalt toorsalatit. 

Retsept adapteeritud Nigella Lawsoni raamatust "Forever Summer", porgandite mikroahjus kuumutamise idee Harumi Kurihara raamatust "Harumi's Japanese Cooking".

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Mikroahjus valmistamine
  • Aedviljaroad
  • Gluteenivaba
  • Juurviljatoidud
  • Salatid
  • Vegan-toidud
10 minutit


Kommentaarid:

(31.05.2009 18:41:02)
Kas kuidagi saaks seda ka ilma mikroahjuta teha? Mul seda pole, aga hea meelega prooviks. Kui tavalise panni peal kuumutada, siis kui kaua?
fiisi
(31.05.2009 21:10:39)
Kuumuta siis potis väheses õlis mõned minutid, nii et porgandid pehmenevad, aga jäävad ikka veel krõmpsud.
PIlle @ Nami-nami

Kommenteeri