Maroko porgandisalat

Vürtsköömnete ja karripulbriga maitsestatud porgandisalat.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

8 tk värsket porgandit

2 tk küünt purustatud küüslauku

1 tl pruuni suhkrut

0.5 tl karripulbrit

0.5 tl vürtsköömneid

sidrunit (5 sl mahla)

4 sl hakitud peterselli

1 tl soola

0.5 tl musta pipart

Valmistamine

Koori porgandid ja lõika viiludeks.
Pane porgandiviilud potti ja keeda kaanega kaetud potis umbes 10 minutit, kuni porgandid on pehmed, ent siiski veel veidi krõbedad.
Sega ülejäänud ained, lisa 3 sl porgandikeeduvett.
Vala kaste veel kuumadele porganditele ja sega hoolega. Maitsesta.
Hoia enne serveerimist paar tundi külmikus.

Retsept on raamatust "The Melting Pot - a quick and easy blend of Israeli cuisine". Pildi tegi KOOGI KATA.
LISA KOMMENTAAR