Kukeseenevõie suitsulihaga

Kukeseenevõie sobib leiva, saia ja karaski peale, soolaste tortiljade ja korvikeste sisse, võileivatortidesse.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

200 g läbikasvanud või pekisemat suitsuliha

200 g värskeid kukeseeni

200 g maitsestamata toorjuustu

meresoola

tilli

Valmistamine

Puhasta ja tükelda seened. Lõika suitsuliha väiksemateks tükkideks. Prae suitsuliha pannil, lisa kukeseened. Kuumuta seentest mahl välja, kuid ära pruunista. Lase jahtuda.

Lisa toorjuust ja peenesta köögikombainis. Vajadusel maitsesta soolaga. Kaunista tilliga.

NB! Tilli võid püreestada juba võide hulka!

Retsept on mugandatud Katrin Luke raamatust "Tervendav kokaraamat. Ravimtaimedega toidud" (Menu, 2013)

LISA KOMMENTAAR