Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Feta-arbuusisalat kõrvitsaseemnetega vegetaarroog kiirtoit

Seda salatit serveeritakse palsamäädikasiirupiga.

kuuele

Sega palsamiäädikas ja suhkur väikeses potis. Kuumuta keemiseni ning keeda tugeval tulel minut aega. Kalla saadud siirup kaussi ja lase jahtuda.
Rösti kõrvitsaseemneid kuival mõõdukalt kuumal pannil umbes 2 minutit. Lase jahtuda.
Lõika fetajuust ja arbuus kuubikuteks ning aseta madalale vaagnale.
Kalla peale veidi palsamiäädikasiirupit ning puista peale röstitud kõrvitsaseemned. Kaunista mündi- või basiilikulehtedega.

Serveeri ülejäänud siirup väikeses kannus kastmena.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Segamine
Grillipidu
  • Gluteenivaba
  • Juustutoidud
  • Marjad ja puuviljad
  • Salatid
15 minutit


Kommentaarid:

(4.08.2008 16:18:14)
hästi hea salat tuli, soovitan. kaste on suisa imeline :)
kajakas
(9.07.2010 14:24:28)
Päris maitsev.
Hexy
(16.08.2010 12:00:02)
Tegin eile külalistele seda toredat salatit - kõik kiitsid:)
Piret S.

Kommenteeri