Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Lihtsad hakk-kotletid kiirtoit

Põhiretsept maitsvate ja mahlaste hakk-kotlettide valmistamiseks. Maitsvaimad kotletid saab sea- ja veisehakkliha segust.

neljale kuni kuuele

Pane saiaviilud või riivsai umbes viieks minutiks kaussi vedeliku sisse ligunema.
Haki sibul peeneks ja soovi korral prae kergelt väheses õlis.
Lisa hakkliha, muna, sibul ja maitseained ning sega ühtlaseks.
Vormi saadud tainast märjaks kastetud kätega kotletid ja prae mõõdukal kuumusel kenasti pruuniks.

(PS Liisu, Ave ja  Anette G kommentaarid on siia kommenteeritud dubleeriva retsepti juurest, mille ma ära kustutasin).

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Hakkliha- või vorstiroad
  • Liharoad
  • Sealiharoad
  • Veiseliharoad
  • Eesti


Kommentaarid:

(19.07.2008 18:01:51)
Ja kui vahel ei viitsi praadimisega tegeleda, peida kotleti sisse tükike juustu, vormi piklikud pätsikesed, ja pane ca 30 min ca 200 C ahju. :)
Dee
(19.11.2008 22:26:07)
Mulle maitseb suitsujuustuga.
zoozi
(6.01.2009 15:38:39)
Mina asendasin vedeliku osa püreetatud kapsa-porgandiga (2 dl). Lisasin ka veel 1 dl hapukoort. Väga head tulid!
Lennuk
(12.03.2013 12:45:57)
Aastaid tagasi Saksamaal kohatud Poola vanaproua nipp oli suur sibula kogus - hakkliha ja sibul olid suhtes 1:1. Mul pole pere nii ära rääkida õnnestunud, kuid 500g hakkliha kohta võtan 3-4 sibulat. Ja hapukoort lisan ka - see aitab muide ka kiire kõrbemise vastu. Kui hoiatuseks esimest korda testijatele - vedelikku eraldub sellisest segust praadimise ajal päris palju.
Airen
(27.11.2013 12:53:04)
aga küüslauku keegi ei panegi? Minul ikka alati hakklihal/ lihal küüslauk- sibul.
aime
(19.02.2014 23:03:29)
Hakkliha ja sibul vahekorras 1:1 toimib väga hästi-need on nüüd mu lemmikkotletid! Sibula praadisin ennem läbi!
sille
(21.02.2014 18:06:04)
7305
Pille
(21.02.2014 18:15:21)
Täitsa head tulid :)
(7.03.2013)
Anette G
(21.02.2014 18:16:08)
superhead. minu mehike kiitis mind täiega.
(3.11.2013)
liisu
(21.02.2014 18:17:14)
No tõesti nii koduse ja maheda maitsega. Lisasin ise veel ka ühe väikse küüslauguküüne. Super.
(30.01.2014)
Ave
(27.05.2014 21:52:57)
Proovisin rõõsa koore ja riivraia varianti. Maitseainetesse suhtusin loominguliselt. Sisse läks umbes 1tl peenestatud tilli ja teist sama palju peterselli ning 3 suurt küüslaugu küünt.
Meelis
(10.09.2014 12:03:03)
mina panen porgandit, sibulat, küüslauku ja kartulit ka sisse.
G.
(4.11.2014 16:58:52)
väga maitsev tuli
Andreas

Kommenteeri