Punapeedi-kabatšokisalat

Kogus
8 x 0,5 l purki
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 kg punapeeti

1,5 kg kabatšokki

600 g sibulat

2 dl 9% äädikat

2 dl õli

2 dl suhkrut

2 sl kivi- või meresoola

Valmistamine

Keeda peedid. Koori ja lõika kuubikuteks. Koori kabatšokid, eralda pehme sisu (noortel viljadel pehmet osa pole), lõika samuti kuubikuteks. Koori ja tükelda sibulad.

Pane marinaadiained potti, lisa peedi- ja kabatšokikuubikud ja sibul. Sega ja jäta kaheks tunniks maitsestuma.

Seejärel keeda vaiksel tulel 40 minutit, vahepeal võiksid õrnalt segada. Tõsta kuumalt ettevalmistatud purkidesse

Loe veel:

Liivi Uueni retsept ilmus ajalehes Õhtuleht 31.8.2013

LISA KOMMENTAAR