Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Piima-mannasupp kõrvitsaga vegetaarroog kiirtoit

See omapärane supp sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka magustoiduks.

neljale

Riivi kõrvits jämeda riiviga.
Kuumuta paksupõhjalises potis piim ja vesi keemiseni. Lisa kõrvitsatükid, alanda veidi kuumust ning hauta kõrvits pehmeks (15-20 minutit).
Sõrista juurde manna, suppi hoolega segades. Maitsesta soola ja suhkruga, alanda kuumust ning kuumuta veel kümmekond minutit, kuni manna on paisunud.
Serveeri soojalt. Peale sobib võisilm, moos, vahtrasiirup või kõrvitsaseemneõli.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Keetmine/kuumutamine
  • Supid
  • Aedviljaroad
  • Magustoidud
  • Eesti


Kommentaarid:

kommentaarid puuduvad,ole esimene

Kommenteeri