150 g riivitud parmesani juustu
150 g peenelt riivitud toorest lillkapsast
1 tl kuivatatud peterselli
1 tl kuivatatud basiilikut
1 tl kuivatatud tilli
1 tl kuivatatud murulauku
1 tl küüslaugupulbrit
1 tl sibulapulbrit
0.5 tl jahvatatud musta pipart
Kuumuta ahi 220 C.
Sega kõik komponendid omavahel. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile väikesed juustusegukuhjad, jättes kuhjade vahele 4-5 cm ruumi.
Küpseta ahjus 5-7 minutit, siis keera küpsised spaatliga ettevaatlikult ümber ja küpseta veel mõned minutid. Ära liialt pruunista, siis muutub juust kibedaks!
Inspiratsioon: Mom, what's for dinner? blogist.
Tunnistan, et olid kuidagi liiga lillkapsased (ja ma ARMASTAN lillkapsast). Aga ilmselt annan nendele ühe võimaluse veel millalgi :)
Lillkapsa-juustuküpsised
USAs on väga populaarne rantšokaste, siin on need maitsed lisatud lillkapsa-juustuküpsistele.
LCHF, gluteenivaba.