4 tl inglise sinepit
3 sl vedelat mett
veidi apelsinimahla
4 sealihalõiku (a 175 g)
Kuskuss:300 g kuskussi
kimp talisibulat
1 sl oliiviõli
4.5 dl kuuma kanapuljongit
pool karbitäit kirsstomateid
Sega sinep ja mesi, siis lisa nii palju apelsinimahla, et saaksid parajalt paksu kastme. Pintselda see sealihalõikudele.
Kuumuta grillahi tuliseks, kata grillpann fooliumiga. Küpseta sealihalõike umbes 8 minutit, poole peal pööra ringi. Pintselda ülejäänud kastmega.
Samal ajal pane kuskuss ja viilutatud talisibul kaussi. Lisa õli ja kuum puljong, Sega kergelt läbi, siis kata kauss kinni ja lase kuskussil paisuda 5-6 minutit. Kui kuskuss on valmis, siis sega see kahvliga kohevamaks. Sega juurde sektoriteks lõigatud kirsstomatid.
Tõsta kuskuss taldrikutele, peale aseta glasuuritud sealihalõik. Serveeri kohe.
Allikas: BBC Good Food (November 2006, Fresh family food)
Glasuuritud sealihalõigud
Apelsini-mee-sinepiglasuuriga küpsetatud sealihalõigud. Serveeri koos kuskussiga.