Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Purukook mustikate ja hapukoorega vegetaarroog

Ragne blogist mugandatud retsept. 

kuuele kuni kaheksale

Valmista esmalt purusegu. Sega kuivained omavahel, lisa külm hakitud või ja näpista kõik purutaoliseks massiks. Määdi 20x30 cm vorm võiga, puista põhja umbes 2/3 purusegust. Suru kergelt kokku.

Täidise jaoks vahusta munad suhkruga. Sega juurde hapukoor, seejärel jahu ja vanillisuhkur. 

Kalla hapukooresegu vormi, puista peale mustikad. Sega kookoshelbed ülejäänud purusegu hulka, siis pudista see ühtlase kihina koogile. 

Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 40 minutit, kuni purukate on kaunilt kuldpruun.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Dessert
Küpsetamine
  • Magusad küpsetised ja tordid
  • Marjad ja puuviljad


Kommentaarid:

(11.08.2013 16:15:25)
Väga hea kook, mmm..........
Katrin
(19.09.2013 17:11:15)
v2ga hea kook oli. Ma panin vaarikaid ka lisaks ja imehea kerge teha.
G
(20.09.2013 12:07:06)
Kookoshelbed teevad katte põnevaks, mustikate asemel läksid sisse mustsõstrad ja edukalt saab tavalise jahu asendada täistera nisujahuga. Ütleks, et selline harju keskmine purukook oli.
Eleri

Kommenteeri