Peedi-kartulisalat

Kui kapis on keedetud kartuleid ja peete, siis saad kiiresti lihtsa salati teha. Tegemist siis klassikalise rosolje palju 'kasinama' versiooniga :)

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
15 minutit
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g keedetud peeti

500 g keedetud kartuleid

1 suur sibul

soola

400 g tops Saaremaa 20% hapukoort

hakitud murulauku või muud maitserohelist

Valmistamine

Koori peet ja kartul ning riivi jämeda riiviga või haki väikesteks kuubikuteks. Haki sibul hästi peeneks.

Sega kõik ained omavahel ja hoia enne serveerimist pool tundi jahedas. Kaunista maitserohelisega.

Loe veel:

Pildi tegi Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 14.12.2016 16:11

Lihtsuses peitub võlu! Maitsev!

Karima
postitatud 15.12.2016 14:33

Minu toit on see täna :)</br> aitäh see kausike kuluks mulle just praegu marjaks ära

Karima
postitatud 15.12.2016 21:41

Väga hea sai. Seistes maitsestus ilusti ja ka värv oli punasem