Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Aasia lihapallid kiirtoit

Vürtsidega maitsestatud lihapallid kastetakse pärast serveerimist maitsekasse kastmesse, mis sisaldab hoisin- ja sojakastet. Serveeri suupistena või koos riisiga. Mina serverisin neid suupistena. 

kaheksale kuni kümnele

Sega kõik lihapalliained omavahel ning vormi umbes 3 cm läbimõõduga pallideks. Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit, kuni lihapallid on pealt kuldpruunid (kontrolli, et need seest enam roosad pole!)

Kastmeained tuled samuti lihtsalt omavahel segada. Kalla kaste soojadele lihapallidele ja sega õrnalt läbi.

Serveeri. 

Idee: Gimme Some Oven (USA toidublogi).

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Küpsetamine
  • Hakkliha- või vorstiroad
  • Liharoad
  • Suupisted
30 minutit


Kommentaarid:

(2.12.2012 15:55:46)
Väga mõnusad lihapallid, mida serveerisin nn aasia lusikatel. Mehe arvates oli kaste isegi liiga tugeva maitsega, aga suupisteampsuna väga mõnus.
Pille
(29.05.2014 7:29:08)
Lihapall iseenesest veits maitsetu, järgmine kord 500g hakkliha nende koguste kohta. Kahjuks jäi kaste proovimata, sest Rakveres ei olnud hetkel müügil hoisin-kastet, hiljem avastasin et siin on retsept kuidas ise h-kastet teha.
Mari

Kommenteeri