Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Rooskapsad sidruni ja küüslauguga vegetaarroog kiirtoit

Lihtne ja mõnus rooskapsaroog, kus väikesed kapsapead praetakse pannil koos küüslauguga kuldpruuniks ja maitsestatakse sidruniga. 

neljale kuni kuuele

Puhasta rooskapsad - lõika varrejupp lühemaks, eemalda koledad välimised lehed. Väikesed rooskapsad lõika pooleks, suuremad neljaks. 

Kuumuta õli suurel paksupõhjalisel prapannil. Lisa rooskapsas ning prae 7-10 minutit, aeg-ajalt segades, kuni kapsad on seest pehme ja pealt karamellistunud ja kaunilt kuldpruunid.  Mõni minut enne valmimist lisa hakitud küüslauk.

Maitsesta soola ja pipraga, lisa sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Kuumuta segades veel 1-2 minutit, siis maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. 

Pane serveerimiskaussi, puista peale riivitud juust ja serveeri.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Lisand
Praadimine
  • Aedviljaroad
20 minutit


Kommentaarid:

(8.05.2013 11:08:06)
spetsiaalselt selle roa pärast ostsin eile rooskapsaid :) täna katsetan
Karima
(11.03.2014 22:04:43)
tehtud ja täitsa hea oli :)
jaanika

Kommenteeri