Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Praetud pommud e. melanzane al funghetto vegetaarroog kiirtoit

Antonio Carluccio retsept - pommude e. baklažaanide valmistamine sel moel annab neile kerge seenemaitse. Sobib imehästi nt praetud paneeritud vasikalihalõikude lisandiks.

neljale

Koori pommud, lõika kuubikuteks. Lõika küüslauk viiludeks.
Kuumuta suurel praepannil oliiviõli. Lisa pommukuubikud ja küüslauk ning prae mõõdukal tulel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit, kuni pommukuubikud on pehmed.
Sega juurde hakitud petersell, maitsesta soola-pipraga.
Serveeri soojalt või jahtunult.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Lisand
Praadimine
  • Aedviljaroad
  • Gluteenivaba
  • Vegan-toidud
  • Itaalia


Kommentaarid:

(23.03.2012 15:43:04)
Tõesti väga seenelik mekk oli roal juures, justkui oleks paksu jalaga kivipuravikke praadinud :) Ma olin laisk ja jätsin pommu koorimata, aga ikka oli mõnus ja hää ja pehme.
Pille @ Nami-Nami
(24.03.2012 21:40:30)
Mõnus lihtne ja maitsev toit tõepoolest. Aga koorimata jätmine oli viga - minu pommu koor jäi vastikult kõva. Natuke aitas kaane all hautamine. Seenemaitse kohta ei oska ütelda, mulle maitseb pommumaitse ikka rohkem :)
Tiina
(28.03.2012 12:40:58)
Katsetasin ka seda pommude seeneks moondamist :) Täitsa hea tõesti, mõtlesin, et see võiks lausa miski salati põhjaks sobida. Niisama oli ka hea ja tekstuur oli tõesti seeneline väheke seene maitset viskas ka, tõesti. Igaljuhul heaks kiidetud.
Ilsu
(26.08.2012 12:24:26)
Puravik mis puravik! :)
Piret
(14.06.2013 21:34:48)
Ülihea kukkus välja- praadisin küll võiga. Ideaalne röstsaia peal. Meenutas tõepoolest hõrke seeni.
Liisa

Kommenteeri