Räimeäkine

Räimeäkis ehk räimeäkine valmib imekiiresti.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 kg hästi värsket räime

1 mugulsibul

1-2 tl soola

0,5 tl suhkrut

näputäis musta pipart

Valmistamine

Kasuta võimalikult värsket kala - parim jääb äsja merest püütud räimega!

Puhasta ja fileeri kala, lõika sõrmeotsasuurusteks tükkideks. Haki sibul hästi peeneks, sega valmis segu soolast, suhkrust ja piprast. 

Pane tükeldatud kala koos sibula ja maitseainetega suuremasse kaussi. Pane kaas või taldrik peale ja raputa kala umbes 5 minutit. Ongi äkine valmis!

Serveeri näiteks keedetud kartulite, musta leiva ja võiga. 

Heidi Vihma retseptiidee, pildi tegi ILSE.

LISA KOMMENTAAR