Seenesalat õliga

Soolaseentest valmistatud seenesalat, mida võib serveerida nt õhukesel röstleival.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

250 g soolaseeni -

nt soolatud kuuseriisikaid

1 sibul

1-2 sl õli

musta pipart

hakitud värsket murulauku või tilli

Valmistamine

Pese soolaseened ja nõruta. Haki seened peeneks. Peenesta sibul. Sega seened ja sibul, maitsesta pipraga. Soovi korral lisa hakitud tilli või murulauku.

Nipid ja soovitused:

  • Kui Sulle toores sibul ei meeldi, siis hauta veidi õlis ja jahuta.

Fotol on soolatud kuuseriisikatest tehtud salat, serveeritud Melba röstleival.

LISA KOMMENTAAR

metsvaarikas
postitatud 07.09.2009 08:16

Pidulaualt kaob selliselt tehtud seenesalat alati esimesena. Meie peres lisatakse sellele slaavi seenesalatile ka hakitud küüslauku.