Waba.ee valib tordilemmikuid

Mullu valis Nami-Nami sõber Indrek Kaing (ülal vasakul) GongFood'i nimel oma tordilemmikuid. Tänavu valis ta kaks lemmikut Waba.ee nimelt.

Esmalt tänan WABA nimel kõiki osalejaid, sest nähtavalt on kõik osalejad teinud oma tordid suure armastusega. Igal tordil on oma lugu, soov, mälestus või tulevikku vaade, mis on andnud tõuke selle loomiseks. Kui saaksin, maitseksin neid kõiki aga valisime neist toredatest tortidest välja kaks, mis kõnetasid meid enim ning millele oleme välja lubanud ka auhinnad.

N22 - Triibuseelik. Merle

WABA ise on kunagi alguse saanud rahvarõiva motiivide inspiratsioonist ja samuti seelikust, täpsemalt Pärnu omast. Selle võistlustöö leidmine tõi rõõmu südamesse ja suule. Erakordne detailide puhtus ja täpsus. Hästi valitud värvid, mis oma tagasihoidlikkuses tõstavad tordi väärikust ja pidulikkust veelgi kõrgemale. Kirjelduses viidatud inspiratsioon kinnitab looja annet ja ambitsiooni. Usun, et me kõik näeme seal tordis enda jaoks olulisi asju. Latt on tõstetud järgmiseks aastaks taaskord kõrgemale. Kraapsuga kummardus!

N50 - Palju häid aastarõngaid Eestile! Siggne

Kännumotiiv, mis kuvab välja aastarõngad ja mida rohkem seda vaadata, seda rohkem hakkad nägema ja mõistma. Sügavaima piltliku sõnumiga sünnipäevatort, mis sobib ideaalselt väärika vabariigi 99. sünnipäeva tähistama. Eesti mets ja tema õiglane kohtlemine on viimasel ajal väga suureks teemaks muutunud ning sellele tähelepanu pööramine tordil on ilus kummardus. Tehniliselt detailne ja puhas teostus, mis kannab sõnumit selgelt ja väärikalt. Laste kaasamise eest protsessi, teeme Teie ees veel ühe kraapsuga kummarduse.

Olete mõlemad auga auhinnad välja teeninud ning soovime teile mõlemale palju sära, rõõmu ja inspiratsiooni kõikides ettevõtmistes!

Elu on ilus kui oled WABA!

Loe veel:

Indrek Kaing
Indrek Kaing
postitatud 01.03.2017 15:09 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid


Siggne
postitatud 01.03.2017 16:03

See on juba meie pere traditsioon lastega koos, miskit EV sünnipäevaks välja mõelda ja seda Nami-Namiga jagada!

Siggne
postitatud 01.03.2017 16:04

Seekord loeti meie mõte nii ilusti pildilt välja. Aitähh!!

Merle
postitatud 01.03.2017 23:08

Nii ilus ja siiras kiitus teeb südame kergeks ja soojaks! Kniks!