1 kg hapukapsast
100 g searasva
2 väiksemat sibulat
vett või puljongit
soola ja musta pipart
Kuumuta hakitud sibul rasvas, lisa hapukapsad ja hauta vähese vedelikuga pehmeks.
Maitsesta kapsad köömnete, soola, pipra ja suhkruga.
Salme Masso retsept, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.
minu lemmik moodus kapsaste hautamiseks!
Soovitan karammelistada suhkrut ja lisada valmis kapsale, ilusa pruunika värvitooni teeb ja maitse ka parem ,kui niisama suhkur lisatud.
Veneajal oli raudteejaamades põhiline söök!
Heh Erik Orgu viskaks sussid püsti selle peale kohe :) tuli mingi hiljutine saade meelde ....
Jummala hea :) sòin alles :)
Nostalgijaa!!!
Kas saab enam inetumat sinepituubi pildile sättida :)
Mis seal inetut on? Sul on kodus ainult täis tuubid vai? Meie oleme säästlikud, kasutame kõik lõpuni ära, mitte ei osta iga toidukorra jaoks uut tuubi ;) Ilus puhas ja väga kunstipärane tuub. Maailm on probleeme täis, pole vaja neid ise juurde tekitada :-)
Tuub on väga autentne ja eluline :) kui mõelda Põltsamaa sinepi tuubile, kerkibki just selline isend silme ette.
Hautatud hapukapsad
Searasvaga hautatud traditsioonilised hapukapsad.