VÕISTLUSTÖÖ NR 71: Võileivatort Vabariigi aastapäevaks

26/02/2017 | Liisi

Võileivatordis on kasutatud rukkijahust näkileibasid, mis jäävad õhukesed ja kerged. Vahekihtideks on kilumääre ja munavõi.

HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.

http://liisil.blogspot.com.ee/2017/02/voileivatort-vabariigi-aastapaevaks.html

44
LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid

Pille
postitatud 26.02.2017 22:22

Nii rõõmsalt kevadine tort, väga kenasti kaunistatud. Eraldi aitäh kena läbilõikefoto eest!

Ilse
postitatud 26.02.2017 23:13

Ilus ja isuäratav! Nagu värske kevadtuul ;)

Martiina
postitatud 27.02.2017 08:26

Oh, kui kevadine! Ja ma arvan, et näkileiva kasutamine on väga hea mõte! Juba kujutan ette seda maitset!

Eeva Pärn
postitatud 27.02.2017 11:14

Näeb väga uhke välja!

Sirje Lutsar
postitatud 27.02.2017 16:59

Näev välja ilus ja ahvatlev.

Urve Kalda
postitatud 27.02.2017 17:00

kõige vägevam tort eestlaste lemmik

Nimetu
postitatud 27.02.2017 23:08

lihtne aga kaunis, kindlasti ka maitsev

Kaare
postitatud 28.02.2017 09:09

Väga kena nii seest kui väljast! Eriti meeldib mulle see kollane triip tordi keskel :)