Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Tatar porrulauguga vegetaarroog kiirtoit

Kiire roog keedetud tatrast - imehea võimalus tatraülejääkide kasutamiseks. Kui päris aus olla, siis lihtsalt hea vabandus tatra keetmiseks :) 

neljale

Lõika porru pikuti pooleks, vajadusel loputa mullast puhtaks. Lõika õhukesteks viiludeks. 

Kuumuta vokk- või suurel praepannil õli. Lisa porru, prae tasasel tulel minut aega segades. 

Tõsta kuumust, lisa keedetud tatar ja sojakaste ning prae segades, kuni roog on kenasti kuum. 

Retsept on mugandatud 100 rooga sarja raamatust "Wok-toidud" (2002, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves).

NB! Gluteenivaba roa jaoks kasuta kindlasti gluteenivaba tamari-sojakastet!

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Aedviljaroad
  • Gluteenivaba
  • Riis ja tangud
  • Vegan-toidud
  • Vokiroad


Kommentaarid:

(12.02.2010 15:30:44)
Väga kosutav eine, lisasin maitse rikastamiseks porruga koos pannile veel ühe tükeldatud tomati ja küüslauguküüne.
Aari
(16.08.2010 17:40:06)
Väga hea viis eelmisest päevast üle jäänud tatra praadimiseks. Mees oli väga rahul.
Aniitram
(1.10.2012 11:51:42)
Väga popp argiroog, mida tuunida igasugu eelmise päeva meeldivate ülejääkidega ja vajadusel kaunistada hõrgumate paladega (kuiv. tomatid näiteks) ja serveerida ka külma salatina. Ma ise panen vist soja rohkem (nii et väga kergelt maitses tunda).
Pellenovelle
(2.11.2012 18:32:37)
Väga lihtne ja mõnus õhtusöök, teen kindlasti teinekordki, kui keedetud tatart alles jääb!
Pille
(25.04.2013 18:58:52)
Praadisin porruga koos ka ühe paprika ning lisasin nati tilli lõpus ja igati hea jäi. Väga meeldis just tatra ja sojakastme maitsekooslus.
misst
(23.10.2014 11:51:23)
4937

Pille

Kommenteeri