Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Paradiisiõunapüree vürtsidega vegetaarroog

Väikestest punastest paradiisiõuntest saab imekauni värviga maitsva moosi.

Pese õunad ja pane koos vee, nelgiterade ja kaneelikoorega potti. Kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades, kuni õunad on pehmed.
Hõõru läbi sõela. Pane püree uuesti potti, lisa suhkur. Kuumuta veel 5-10 minutit.
Kalla kuumalt kuumadesse steriliseeritud purkidesse.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Dessert
Keetmine/kuumutamine
  • Hoidised
  • Marjad ja puuviljad


Kommentaarid:

(13.09.2009 18:17:15)
see püree mulle meeldib ja võimalusel teen seda veel!
kuts
(21.09.2009 22:02:00)
Korjasin hommikul paradiisiõunapuu alt mahakukkunud õunad ja tegin siinse retsepti järgi püreeks.... minu meelest tohutult hea, isegi üks lastest ütles, et palju parem kui maasikamoos

Homme võtan terve puu tühjaks ja teen vist kõik püreeks, kui ainult see läbi sõela ajamine nii tüütu ei oleks. Või on järsku mõni hea nipp selle jaoks?
Sp
(9.09.2010 14:24:29)
Tegin ka täna sellesama retsepti järgi, tõesti sõelumine väga tüütu aga proovisin nuimikseriga purustada, tegi sõelumise kiiremaks küll. Moos on tõesti superhea.
naabrimees
(28.09.2010 15:38:27)
Mõnusalt hapukas jäi.
Hexy
(22.10.2010 12:01:35)
Natuke on vaeva, aga muidu imehea moos :)
Kuuki
(14.09.2012 20:29:38)
Tõeliselt maitsev moos! Soovitan ! Minu selle aasta avastus :)
Pipi
(27.08.2014 0:30:19)
See moos on võrratu.Jõuludel on see verivorstile isegi parem kui pohlamoos!
Tegemine võtab jahh rohkem aega,aga tulemus on seda väärt!
Moosi avastajale suur tänu :D
Tiina30

Kommenteeri