100 g toasooja võid
1 dl tumedat muscovado pruuni suhkrut
3 sl kamajahu
3 dl jämedaid kaerahelbeid
1 muna
100 g valget šokolaadi
Sega toasooja või hulka suhkur, muna, kaerahelbed, kamajahu ja hakitud valge šokolaad.
Mätsi käte või lusika abil küpsetuspaberile väikesed pätsikesed ning tõsta ahjuplaadile.
Küpseta 180ºC ahjus 12 minutit.
MARU retsept ilmus ajakirjas Eesti Naine (veebruar 2009, "Eesti oma asi"). Pildi tegi ZOOZI.
Mina olen neid küpsiseid mitu korda teinud. Väga head on! Samas kama maitset neis eriti tunda ei ole, seega kama võiks ilmselt rohkem lisada.
Ka need olid väga maitsvad.
Mina ka tegin kamaküpsiseid valge shokolaadi ja kaerahelvestega. Kavatsesin nad võtta külakostiks kaasa, aga kui pannitäie ahjust välja tõstsin ja neid mehega maitsema asusime, said nad ootamatult otsa ;)
Väga maitsvad. Muutsin natuke retsepti st kaerahelbeid panin vähem ja kamajahu rohkem ning valge shokolaadi asemel tavalist tumedat shokolaadi.Küpsesid 20 minutit. Kindlasti meie uued lemmikud.
Väga maitsvad. Minu jaoks võib- olla natuke liiga magusad, aga mehe ja lapse arvates olid täpselt parajad. Järgmine kord panen siiski šokolaadi veidi vähem ja ehk tõesti kama natuke rohkem.
meeldisid igatahes :)
<p>Hästi magusad, aga sellegipoolest maitsvad. Mul kahjuks vajusid ahjuplaadil täiesti laiali.</p><p> Põhimõtteliselt sain ühe suure plaadiküpsise :) </p>
Kamaküpsised valge šokolaadi ja kaerahelvestega
Maru magusad küpsised. Soovi korral lisa küpsistele näiteks kuivatatud kirsse või pirnitükke.