Kodujuust vorstiga

Inspiratsiooni selle roa valmistamiseks ammutasime 1973. a. Eesti NSV Liha- ja Piimatööstuse Ministeeriumi Konstrueerimise ja Tehnoloogia Büroo üllitisest “Keeduvorstid”.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

200 g kodujuustu

200 g taisemat keeduvorsti (nt Doktori)

200 g hapukoort

rohelist sibulat

soola ja musta pipart

Valmistamine

Sega kodujuust hakitud vorsti ja rohelise sibulaga. Lisa nii palju hapukoort, et saad mõnusa kastme. Maitsesta soola ja pipraga. 

Serveeri keedetud kartulite ja värske salatiga. 

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR