Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Ehtne eesti kiluvõileib kiirtoit

Kodumaine klassika ja hea soolane suupiste, siinkohal veidi elegantsemal moel.

  • viilutatud kandilist leiba
  • toasooja võid
  • puhastatud vürtsikilu fileesid (nt Tallinna kilud)
  • hakitud sibulapealseid
  • keedetud muna
Lõika rukkileivaviiludelt koorikud maha ja seejärel lõika viilud ristipidi pooleks, nii et saad väikesed ristkülikud.
Määri võiga, aseta peale puhastatud kilufilee.
Puista peale hakitud rohelist sibulat ning peenelt riivitud keedetud muna.

Keedumuna riivimise nipi andis mulle kokast tädi Valve - ja tõepoolest on kenam, kui hakitud muna.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Suupiste
Segamine
  • Võileivad ja wrapid
  • Kala ja mereannid
  • Eesti


Kommentaarid:

(20.12.2013 18:44:50)
Tõingi täna 2 karpi kilu, ma ei tee seekord kiluvõileiba, vaid kilupirukat rukijahust(esimest korda)
Ludmilla
(20.12.2013 19:06:44)
Mina teen munavõi, määrin seda leivale ja sinna peale panen kilu ja rohelise sibula. Hakitud muna kipub maha kukkuma...
Kersti
(20.03.2014 12:55:38)
Maitsev!
Hexy

Kommenteeri