Piña Colada Espuma

Selle vahukokteili tegemiseks läheb vaja iSi GourmetWhip nimelist riistapuud. Retseptis toodud kogused on mõeldud 0,5liitrise GourmetWhip'i jaoks.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Jook
Lisategevused

Koostisosad

3 dl ananassimahla

1.75 dl kookospiima

2 sl tumedat rummi

3 lehte želatiini

Valmistamine

Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma.

Kuumuta 4-5 sl ananassimahla 60 C kraadini, lisa ükshaaval veidi kuivemaks pigistatud želatiinilehed. Želatiinilehed lahustuvad kuumas mahlas.

Sega kookospiim, ananassimahl ja rumm, lisa želatiinisegu.

Kalla läbi peene sõela 0,5liitrisesse iSi GourmetWhipi, keera kork peale ning keera sisse 1 iSi Cream Charger balloon. Raputa hoolega, et gaas sifooni sisse läheks, siis eemalda balloon, keera kork kinni.

Pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.

Serveerimiseks raputa iSi GourmetWhip sifooni hoolega üles-alla, keera pahupidi ja "vala" kokteilivaht pokaalidesse.

LISA KOMMENTAAR