3 dl ananassimahla
1.75 dl kookospiima
2 sl tumedat rummi
3 lehte želatiini
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette paisuma.
Kuumuta 4-5 sl ananassimahla 60 C kraadini, lisa ükshaaval veidi kuivemaks pigistatud želatiinilehed. Želatiinilehed lahustuvad kuumas mahlas.
Sega kookospiim, ananassimahl ja rumm, lisa želatiinisegu.
Kalla läbi peene sõela 0,5liitrisesse iSi GourmetWhipi, keera kork peale ning keera sisse 1 iSi Cream Charger balloon. Raputa hoolega, et gaas sifooni sisse läheks, siis eemalda balloon, keera kork kinni.
Pane vähemalt 4 tunniks külmkappi.
Serveerimiseks raputa iSi GourmetWhip sifooni hoolega üles-alla, keera pahupidi ja "vala" kokteilivaht pokaalidesse.
Piña Colada Espuma
Selle vahukokteili tegemiseks läheb vaja iSi GourmetWhip nimelist riistapuud. Retseptis toodud kogused on mõeldud 0,5liitrise GourmetWhip'i jaoks.