Parmesani-anšoovise-lõhe rullid

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

250 g lehttainast

50 g anšoovisefileed

100-150 g lõhefileed

35 g parmesani

musta pipart

määrimiseks muna

Valmistamine

Rulli lehttainas 15-35 cm plaadiks. Puista peale parmesan, must pipar ja peeneks lõigatud anšoovisefilee ning õhukesed lõheviilud. Rulli tainas kahelt poolt keskele kokku.
Pane 20 minutiks külmkappi tahenema.
Lõika tainast 1 cm paksused viilud, pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Retsept pärit Tallinna Teeninduskooli kokakursustelt (sügis 2007)
LISA KOMMENTAAR