Verikäkk porgandi-pohlasalatiga

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g verikäkki

2 tl võid ja õli

400 g porgandit (umbes 4 kobedamat juurikat)

250 g kodujuustu

1 dl pohlamoosi või katkitambitud pohli

Valmistamine

Lõika verikäkk viiludeks, prae või-rapsiõli segus pannil krõbedaks.

Koori porgandid ja riivi jämedalt. Sega porgand, kodujuust ja pohlamoos salatiks. Serveeri praetud verikäkiga.

Vaata ka:

Retsept on pärit Arla retseptivihikust "Smala huvudrätter" (2005, Blodpudding med morots- och lingonsallad). Foto: Nami-Nami toimetaja Kaare Sova, stilistika: Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 30.08.2019 22:01

Mõnus salat klassikaliselt hea verikäki juurde!

Kaare
postitatud 31.08.2019 11:07

See salat on väga maitsev!