Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Suvine kanaroog koore-sinepikastmega kiirtoit

Mõnusalt mahedas sinepi-koorekastmes kanaroog. Kõrvale paku keedetud varajasi kartuleid ning näiteks klopitud kurgisalatit

neljale

Kui kasutad kintsufileesid või kanafileelõike, siis pane need niisama pannile. Terved kanafileed võid esmalt kas õhemaks taguda või horisontaalselt pooleks lõigata. 

Sulata paksupõhjalisel ja kõrgeservalisel pannil või, lisa kanafileed ja prae mõlemalt poolt mõõdukal tulel kuldpruuniks (7-8 minutit).

Vala pannile rõõsk koor, lisa kooritud küüslauguküüned ja sinep. Kata pann kaanega ning hauta mõõdukal tulel umbes 10 minutit. Lisa hakitud till, maitsesta soola ja pipraga.

Samal ajal haki suitsupeekon väikesteks tükkideks ning prae mittenakkuval pannil krõbedaks ja kuldseks. Lase mõned minutit köögipaberil taheneda. 

Serveerimiseks tõsta kanafileed taldrikule, nirista peale kastet ning tõsta peale praetud peekonitükikesi. Kõrvale sobivad kartul ja kurgisalat.

Foto tegi Juta Kübarsepp ajakirja Kodu & Aed 2014. a. augustinumbri jaoks. 

 

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Aedviljaroad
  • Kastmed ja marinaadid
  • Linnuliharoad


Kommentaarid:

(7.10.2008 22:16:47)
Väga mõnus kaste tuli! Kana jäi ainult natuke magedaks, oleks pidanud enne kastme lisamist rohkem maitsestama.
Kristel
(27.09.2011 21:02:10)
Väga maitsev toit tuli:) Peekoni asemel kasutasin maasuitsu kaelakarbonaadi, aga sellest vast väga midagi ei muutunud.
Piret
(10.06.2014 21:20:07)
Meeldis. Kindlasti teen kunagi veel. Ainult küüslauku panin kolm suurt, ja seda oli liiast. Tegin broilerikintsulihast, väga hea oli.
Mari

Kommenteeri