Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Tursk kreemjas apelsini-sidrunikastmes kiirtoit

Mahedamaitseline kalaroog peaks ka lastele hästi maitsema.

neljale

Kuumuta potis või, lisa jahu ja prae läbi. Ära pruunista!
Lisa kalapuljong ja rõõsk koor, sega hoolega (või siis vesi ja kalapuljongikontsentraat). Keeda kastet 3-4 minutit.
Lisa sidruni- ja apelsinimahl ning kuumuta kaste uuesti keemiseni. Maitsesta soola ja pipraga.
Lõika tursafilee tükkideks ning lisa potti. Kata pott kaanega ning hauta kalatükke nõrgal kuumusel umbes 5 minutit.
Koori ja peenesta küüslauk ja puista koos hakitud peterselli ning riivitud apelsinikoorega potti.
Serveeri keedetud kartulite ning aedviljadega.

Nami-Nami retsept ilmus ka ajakirja Kodu&Aed 2013. a. aprillinumbris, foto tegi ajakirja jaoks Juta Kübarsepp.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Hautamine
  • Kala ja mereannid
  • Hautised ja pajaroad


Kommentaarid:

(20.12.2008 21:57:28)
Tegime täna selle retsepti järgi kala, maitses päris hea.
Fre
(27.02.2014 16:34:01)
3466
Pille
(1.03.2014 21:13:58)
Ma tegin seda vahepeal nii tihti, sest see oli üks esimesi kalaretsepte, mille järgi oma kaksikutele kala valmistasin ja neile nii väga meeldis. Endale muidugi ka. Peakski järgmise nädala menüüsse uuesti sisse planeerima selle, sest väga ammu pole söönud.
Anna-Liisa M @ FB
(6.03.2014 22:02:38)
Täitsa maitsev tuli. Voibolla panin liiga palju sidrunimahla,veidi hapukas sai, aga midagi sarnast teen kindlasti veel...
matu

Kommenteeri