Tomatisupp kitsejuustuga

Lihtne püreestatud tomatisupp.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2-3 sibulat

6-8 ploomtomatit

1 l aedviljapuljongit

100 g kreemjat/pehmet kitsejuustu

2 sl kontsentreeritud tomatipastat

tükike tšillikauna

soola ja musta pipart

õli

Valmistamine

Koori kõigepealt tomatid ning eemalda seemned. Haki sibulad.

Kuumuta potis õli, lisa sibul ja tomatipasta ning hauta sibulad klaasjaks. Lisa tomatid ja aedviljapuljong ning keeda tasasel tulel 10 minutit.

Püreesta supp, lisa murendatud kitsejuust ja maitsesta.

Kõrvale võid pakkuda krõbedaid kukleid. 

Retsept on pärit soomlaste Ruokala.tv lehelt (Tomaattivuohenjuustokeitto)

LISA KOMMENTAAR