Kevadine kartulisalat singi ja rabarbriga

Rabarber lisab kartulisalatile veidike särtsu ja krõmpsuvat tekstuuri. Kiidetakse!

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

100 g rabarbrit

100-200 g sinki

300 g kartulit

2 keedetud muna

2 dl lahjat majoneesi

1 tl sidrunipipart

värsket tilli

Valmistamine

Keeda kartulid koos koorega pehmeks, siis jahuta ja koori. Lõika rabarber, sink, kartul ja muna väikesteks kuubikuteks.

Sega salatiained majoneesiga, maitsesta sidrunipipra ja soovi korral ka soolaga. Lisa ohtralt hakitud värsket tilli ning serveeri.

Loe veel:

Pereköögi retsept (juuni 2004). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kats
postitatud 25.05.2007 23:06

Mulle väga meeldis ja isegi rabarberit lisasin rohkem ja hapukoort ka natuke,kuna mulle tundus,et jääb kuidagi liiga kleepuvaks see salat aga igal juhul mulle meeldis...omapärane.

Gea
postitatud 25.05.2010 08:33

Täiesti söödav ja sobilik pakkuda ka külalistele, kuid ise jään ilmselt traditsioonilisemate kooresalatite juurde.

Pille
postitatud 21.05.2019 11:44

Gea saadetud foto.

Kaare
postitatud 20.05.2019 20:30

See salat oli positiivne üllataja :) Mulle väga meeldis! Mida noorem rabarber, seda parem!