Lõhekotletid suvikõrvitsaga

Riivitud suvikõrvits teeb värskest lõhe- või forellifileest kotletid eriti mahlaseks. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g forelli- või lõhefileed

200 g suvikõrvitsat

1 dl hakitud rohelist sibulat

1 dl riivsaia

3 muna

soola ja musta pipart

praadimiseks õli

Valmistamine

Haki kalafilee väikesteks kuubikuteks. Riivi suvikõrvits jämeda riiviga ja pigista veidi kuivemaks. Sega kala, suvikõrvits, sibul ja riivsai omavahel, siis löö hulka munad. Maitsesta segu soola ja pipraga. Lase tainal 10 minutit tõmmata. 

Siis tõsta lusikaga parajad portsud kuumale pannile. Prae õlis mõlemalt poolt umbes 2 minutit, kuni kotletid on kuldsed. Serveeri kohe. 

Epp Mihkelsi retsept. 

LISA KOMMENTAAR