Maisihelbepallid

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

50 g võid

1 sl mett

30 g tuhksuhkrut

100 g tumedat šokolaadi

50 g hakitud sarapuupähkleid

80 g maisihelbeid

pisikesi pabervorme

Valmistamine

Sulata teflonpannil tasasel tulel või, mesi ja suhkur.

Tõsta pann tulelt, sega juurde hakitud šokolaad, pähklid ja maisihelbed.

Jaota segu pabervormidesse ja lase jahedas hanguda.

Joogiks sobib klaas külma piima või kanget kohvi.

Loe veel:

Retsept on Rootsi ajalehest Aftonbladet (11.6.2003, Cornflakesmums), pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Kybarsepp
postitatud 30.03.2021 17:25

Sulasid suus!!!