Tordipõhi (munata)

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4.5 dl nisujahu

3 dl suhkrut

3 tl küpsetuspulbrit

2 tl vanillisuhkrut

50 g ehk 0,5 dl sulatatud margariini

2 dl piima

0.5 dl õunapüreed

Valmistamine

Määri rõngasvorm võiga ja puista üle riivsaiaga.
Sega kausis jahu, küpsetuspulber, suhkur ja vanillsuhkur.
Lisa sulamargariin, piim ja õunapüree ning sega ühtlaseks.
Kalla tainas vormi ja silu pealt siledaks.
Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Lase umbes tund aega jahtuda ja kaunista.
LISA KOMMENTAAR

Yammu
postitatud 14.05.2010 17:45

Mida see õunapüree tordipõhjale annab? Kas on võimalik ka ilma püreeta teha?