Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Rooskapsad peekoni ja mandlitega kiirtoit

Briti koka Nigel Slateri retsept. 

neljale kuni kuuele

Puhasta rooskapsad - lõika varrejupp lühemaks, eemalda koledad välimised lehed ja lõika rooskapsad pooleks. Lõika peekon u 1,5 cm tükkideks (väikese postmargi suuruseks).

Sulata suurel praepannil või mõõdukal kuumusel. Lisa peekon ja prae, kuni peekon hakkab krõbedaks muutuma.

Lisa rooskapsad ja prae veel umbes 5-6 minutit, kuni kapsad servadest pruunistuma hakkavad.

Lisa pannile mandlid ja kuumuta veel kaks minutit. Serveeri. 

Allikas: BBC Recipes

Briti ajakirjandus
Põhiroog
Praadimine
  • Aedviljaroad
  • Gluteenivaba
  • LCHF e süsivesikutevaene
  • Sealiharoad


Kommentaarid:

(28.01.2014 9:15:15)
67
Pille
(28.01.2014 16:27:11)
just eile sõime, väga meeldis :)
Merle K @ FB
(29.01.2014 8:50:28)
See rooskapsaroog on väga hea! Saan aru, et perenaised on kõik talveks rooskapsast varunud ja toovad nunnud keldrist lihtsalt välja, aga mina olin sunnitud külmutatud kapsast ostma ja pidin paar tundi ootama kui mu jääkülmas köögis kapsas sulas, et nupukesi poolitada :)
nii, et pole ta kiiresti valmiv roog midagi, mitu tundi läheb!
Anuo

Kommenteeri